nl
nl

Interim Projectcontroller (planeconomie) – Noord-Holland

Interim

Projectcontroller (planeconomie)

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Projectcontroller (planeconomie). De opdracht start begin juli 2024 en heeft een looptijd van tenminste 6 maanden. Er geldt een optie op verlenging en de gevraagde inzet is gemiddeld 16 uur per week.

 • Nederland - Noord-Holland
 • Overheidsinstellingen - Gemeenschappelijke regeling
 • 16 uur per week
 • Vacature-ID:1681

Organisatie

Als Projectcontroller ben je de financiële sparringpartner van de projectteams in relatie tot grondexploitaties en anterieure overeenkomsten. Daarnaast voer je operationele en tactische werkzaamheden uit (kwadrant 2). Je werkt samen met diverse stakeholders binnen Dijk en Waard waaronder de Planeconomen, projectleiders, gebiedsontwikkelaars, Financial Controllers, Financieel specialisten en medewerkers van de administratie.

Functie

 • Het zorgdragen voor het opzetten, inrichten en bewaken van de administratieve en financiële zaken bij grondexploitaties en anterieure overeenkomsten. 
 • Je bent de linking pin tussen de projectenportefeuille planeconomie en de gemeentelijke Planning & Control Cyclus.
 • Je bent het aanspreekpunt voor het cluster planeconomie bij de accountantscontrole en P&C producten.
 • Het leveren van een bijdrage aan het actualiseren van het MPG (Meerjaren Programma Grondexploitaties) en het leveren van input voor de P&C producten.
 • Het zorgdragen voor een correcte toepassing regelgeving BTW en VPB.
 • Het in kaart brengen van de financiële risico’s en ervoor zorgen dat er tijdig (bij) gestuurd kan worden.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau met gevorderde BBV kennis (grondbeleid).
 • Ruime ervaring met project control.
Belangrijke competenties:
 • Proactief, advies vaardigheden, analytisch, communicatief sterk, schriftelijke vaardigheden en vermogen tot effectief samenwerken.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.  

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

 

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.