nl
nl

Interim

Projectleider Contractmanagement

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van eenĀ Interim Projectleider Contractmanagement. De opdracht start begin juli, loopt in ieder geval tot het einde van het jaar en kan maximaal 3x 6 maanden verlengd worden. De gevraagde inzet is 3 dagen per week.

Organisatie

De 22 afdelingen van de gemeente houden zelfstandig een contractenregister bij. De gemeente heeft de wens om het contractmanagement verder te professionaliseren, onder meer door de contracten onder te brengen in een centraal contractregister in het zaaksysteem.De projectleider brengt in beeld wat er nodig is om de huidige contracten onder te brengen in een centraal register en om het contractmanagement structureel te professionaliseren.De verantwoordelijkheid voor het actueel houden van het contractenregister blijft belegd bij de afdelingen. De projectleider gaat dan ook in nauwe samenwerking met de afdelingen aan de slag om de huidige contracten in beeld te brengen en te kijken welke werkprocessen er rondom de contracten zijn. Vervolgens zal de projectleider samen met de afdeling de nodige stappen zetten om de contracten onder te brengen in het centraal register en de werkprocessen die daar bij horen, in te richten.

Functie-eisen

Wij zoeken een kandidaat die ervaring heeft met projectmanagement bij gemeenten en in het bijzonder met contractmanagement. Iemand die flexibel is in het meedenken met de specifieke processen van de afdelingen en tegelijk koersvast is in het bereiken van de verdere professionalisering van het contractmanagement. Kennis van gemeentelijke processen en zaakgericht werken zijn noodzakelijk om voldoende tempo te kunnen maken in de stappen die gezet worden.

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding.
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring als projectleider op het gebied van verbetering van werkprocessen, bedrijfsvoering of informatievoorziening bij gemeenten.
  • Je hebt ervaring met de implementatie van verbeterprocessen specifiek op het gebied van contractmanagement.
  • Je beschikt over aantoonbare ervaring met zaakgericht werken.
  • Je hebt relevante kennis van privacyvraagstukken in overheidsorganisaties.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materieā€¦. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.