nl
nl

Interim Projectleider

Functioneel Systeemoptimalisatie (AFAS)

Een van onze opdrachtgevers, actief in de zorg, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Projectleider Functioneel Systeemoptimalisatie (AFAS). De opdracht heeft een looptijd van 3 tot 6 maanden. De gevraagde inzet is bespreekbaar.

Organisatie

Onze opdrachtgever heeft de update van het financieel pakket (AFAS) afgerond. De volgende fase van verbetering moet nu worden doorgevoerd. Handmatige werkzaamheden moeten verder worden verminderd en verouderde processen moeten efficiënter worden ingericht, zodat de mogelijkheden van het vernieuwde systeem beter worden benut.

Functie

De Interim Projectleider Functioneel Systeemoptimalisatie maakt een analyse van de mogelijkheden van het systeem en optimaliseert daarna de processen. Belangrijke processen daarbij zijn debiteuren-, crediteuren- en de verplichtingenadministratie.

Functie-eisen

  • Uitstekende kennis van AFAS.
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Ruime kennis van financiële processen en inrichting van de boekhouding.
  • Je hebt aantoonbaar ruime ervaring met systeemoptimalisatie en eventueel kennis van Lean.
  • Je bent analytisch, zelf startend, overtuigend, resultaat gericht en sociaal en communicatief zeer vaardig.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.