nl
nl

Interim projectleider

inrichten Tenderdesk

Een van onze opdrachtgevers, een ledenorganisatie met 200.000+ leden, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim projectleider inrichting Tenderdesk. De opdracht heeft een looptijd van 2 tot 3 maanden, vraagt een fulltime inzet en kan per direct starten.

Organisatie

Onze opdrachtgever wordt steeds vaker geconfronteerd met aanbestedingen vanuit onder andere  de lokale overheden. Om het proces van reageren op tenders te stroomlijnen heeft de opdrachtgever besloten een Tenderdesk in te richten. De doelstelling van de Tenderdesk is het adequaat en tijdig reageren op vragen vanuit deze (potentiële klanten).

Functie

De inrichting van een tenderdesk vergt uiteraard inzicht in de processen, het beleggen van taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden, zowel binnen de Tenderdesk als binnen de totale organisatie (denk bijvoorbeeld aan Finance, contract management e.d.).DutchDare International selecteert een ervaren projectleider met als taakstelling het inrichten van de Tenderdesk. Belangrijke vragen welke beantwoord moeten worden:

  • Welke hoofdprocessen moeten plaatsvinden in het nieuw te vormen Tenderteam?
  • Hoe is de verdeling van taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden tussen de verschillende functionarissen belegd binnen dit team?
Op basis van deze gegevens moeten de processen en T.B.V geïmplementeerd worden.

Functie-eisen

  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau.
  • Je hebt ervaring met het beschrijven en inrichten van processen.
  • Je hebt ruime ervaring als projectleider.
  • Het is een belangrijk pré als je al eerder de processen voor een Tenderafdeling hebt beschreven.
  • Je bent per direct beschikbaar.
  • Uiteraard ben je analytisch sterk en communiceert je gemakkelijk en effectief op alle niveaus.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.