nl
nl

Interim Projectmanager Implementaties Financieel Systeem – Hilversum

Interim Projectmanager

Implementaties Financieel Systeem

Een van onze opdrachtgevers, gemeente Hilversum, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Projectmanager Implementatie Financieel Systeem. De duur van de opdracht is 6 maanden. De gevraagde inzet is 24 uur per week.

 • Nederland - Noord-Holland
 • Overheidsinstellingen - Gemeenten
 • 24 uur per week
 • Vacature-ID:1230

Organisatie

Functie

Het huidige financieel systeem Key2Finance van Centric wordt al lange tijd gebruikt binnen de gemeente Hilversum en de gemeente Wijdemeren. De gemeenten Hilversum en Wijdemeren hebben na een Europese aanbesteding Technology2Enjoy gecontracteerd voor een nieuw systeem en bereidt zich nu voor op de (gelijktijdige) implementatie bij deze twee gemeenten. Het nieuwe financiële systeem is op 01 december 2023 live.Wat vragen we van jou?We vragen jou als projectmanager dit complexe traject op een ondernemende en resultaatgerichte manier te laten slagen. Uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De projectmanager creëert draagvlak binnen de organisaties, werkt projectmatig, heeft oog voor processen en heeft veel ervaring met de implementatie van (financiële) systemen.Kerntaken:

 • Aansturen van de projectorganisatie.
 • Uitvoeren van de implementatie op basis van de in de aanbesteding gemaakte afspraken.
 • Het voorzitten van het kernteam.
 • Informeren en adviseren van de ambtelijk opdrachtgever.
 • Het bewaken en sturen op projectplanning en projectresultaten.
 • Informeren en betrekken van alle stakeholders binnen de organisatie.
 • Opstellen van projectdocumenten met specificaties ten aanzien van tijd, bemensing, risico's, budget en kwaliteit; - Opstellen van documenten benodigd voor bestuurlijke besluitvorming.
Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de Teammanager Financiën & Control en werkt nauw samen met Technology2Enjoy, business IT regisseurs, functioneel beheer, ICT, de medewerkers in de financiële keten en met concerncontrol voor zowel de gemeente Hilversum als de gemeente Wijdemeren.Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met de inhoud van de financiële keten, processen, financieel beleid en de planning & control cyclus.Je wacht niet af, bent proactief en een stevige regisseur en adviseur. Je spreekt aan, neemt eigenaarschap en verantwoordelijkheid.

Functie-eisen

 • Aantoonbare werkervaring met implementeren van financiële systemen binnen overheidsorganisaties.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider / projectmanager.
 • Aantoonbare werkervaring met het gelijktijdig uitvoeren van een project voor twee (of meer) gemeenten.
 • Aantoonbare werkervaring met verandermanagement in relatie tot een project.
 • Werkervaring bij een gemeente met meer dan 90.000 inwoners.
 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau.
 • Aantoonbare werkervaring als eindverantwoordelijk projectmanager voor de implementatie van een financieel systeem binnen een gemeentelijke organisatie.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.