nl
nl

Interim Salarisadministrateur – Groningen

Interim

Salarisadministrateur

Een van onze opdrachtgevers, Provincie Groningen, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Salarisadministrateur. Deze opdracht vraagt een inzet van 36 uur per week en heeft een looptijd van minimaal 12 maanden.

  • Nederland - Groningen
  • Overheidsinstellingen - Provincies
  • 36 uur per week
  • Vacature-ID:1404

Organisatie

Functie

Wat ga je doen als salarisadministrateur?'s Ochtends begin je de dag vaak met een kort overleg over de werkvoorraad. Na dit overleg en de werkverdeling ga je met jouw eigen werkzaamheden aan de slag. Waar houd je je als salarisadministrateur mee bezig? Jouw werk bestaat voornamelijk uit verscheidene salarismutaties en de verzorging van het gehele mutatieproces. Je verricht controles, bereidt de uitbetaling van lonen, belastingen, afdrachten en de loonaangifte voor. Tussendoor heb je overleg met de HR-adviseurs, collega's van de personeelsadministratie en externe partijen. Daarnaast zorgt je voor een eenduidige definiëring van de gegevens en informatiesystemen. Je kan telefonisch of per mail vragen krijgen van medewerkers en voorziet ze van de gevraagde informatie.

Functie-eisen

  • Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als salarisadministrateur.
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met het verwerken van salarissen in AFAS.
  • Je bent breid om in ieder geval 1 x per week op locatie in Groningen te werken.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.