nl
nl

Interim Salarisadministrateur – Naaldwijk

Interim

Salarisadministrateur

Een van onze opdrachtgevers, de gemeente Westland, heeft Dutchdare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Salarisadministrateur. De opdracht start eind augustus, heeft een looptijd van tenminste 4 maanden en vraagt om een inzet van 36 uur.

  • Nederland - Zuid-Holland
  • Overheidsinstellingen - Gemeenten
  • 36 uur per week
  • Vacature-ID:1120

Organisatie

De Organisatie

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. Het is een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. De gemeente stuurt op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering en daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.
Cluster BedrijfsvoeringDe collega's die werkzaam zijn binnen dit cluster zorgen voor solide bedrijfsvoering. Het cluster voorziet hiertoe in de informatiebehoefte, advisering, kaderstelling en ondersteuning van de andere clusters op alle taakvelden van bedrijfsvoering (personeel, financiën, informatievoorziening, automatisering, belastingen, juridische en facilitaire zaken). Met de klantvraag centraal werken zij aan integrale oplossingen en wordt er aangestuurd vanuit de 1ste, 2de en 3de lijn.TeamFinanciële Administratie (FA) is verantwoordelijk voor de centrale financiële administratie, inclusief de personeels- en salarisadministratie van de gemeente. Naast de reguliere (vakinhoudelijke) taken houdt het team FA zich ook bezig met het optimaliseren van processen op het gebied van digitalisering en de professionalisering van de financiële administratie en de daarbij behorende processen.

Functie

Samen met jouw collega’s draag je zorg voor de volledige personeels- en salarisadministratie. Je bewaakt de juistheid en kwaliteit van de administratie, verstrekt informatie aan medewerkers, leidinggevenden en externen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, rechtspositie en salarissen.De nadruk van deze vacature ligt op de salarisadministratie. Je berekent salaris/loonheffingen en verwerkt gegevens in geautomatiseerde systemen op basis van vastgesteld beleid, regelingen, rechtspositie en wetgeving. Daarnaast kan je ook ingezet worden bij de personeelsadministratie.

Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde mbo opleiding.
  • Aantoonbare werkervaring met de salarisadministratie pakketten PIMS en YOUPP van Centric.
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als medewerker personeels- en salarisadministratie in de afgelopen 7 jaar.
  • Aantoonbare werkervaring In de afgelopen 5 jaar binnen de lokale overheid.
  • Minimaal een praktijkdiploma loonadministratie (PDL).

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.