nl
nl

Interim Scrum

Master Omgevingswet

Een van onze opdrachtgevers, een gemeenschappelijke regeling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Scrum Master Omgevingswet. De opdracht heeft een looptijd van minimaal 8 maanden, vraagt een inzet van ongeveer 18 uur per week en kent een optie op verlenging. De start van de opdracht is de eerste week van juni 2021.

Organisatie
Functie

Het programma "Invoering Omgevingswet" heeft als taak de implementatie van de Omgevingswet te realiseren voor de opdrachtgever. Zoals bekend vervangt deze wet 26 bestaande wetten en heeft deze grote impact op alle overheden in Nederland. Binnen het programma wordt integraal gewerkt aan het implementeren van deze grote transitie binnen de gemeentelijke organisatie. Hierbij maakt de opdrachtgever niet alleen een Omgevingsvisie en een Omgevingsplan, ook de werkprocessen worden aangepast, het Digitale Stelsel Omgevingswet (DSO) wordt aangepast. Tenslotte worden de lokale verordeningen aangepast aan de nieuwe wettelijke eisen. Er wordt in het programma  veel aandacht besteed aan houding, cultuur en gedrag om straks in de geest van de nieuwe wet te kunnen opereren. Als scrummaster ondersteun je de product owner en het scrumteam (ongeveer 10 professionals) bij het implementeren van de Omgevingswet in de gemeente. Je zorgt ervoor dat het team optimaal kan werken met de scrum-methode. Je organiseert, faciliteert, leidt en begeleidt alle scrummeetings en zorgt ervoor dat de scrumtools onderhouden worden. Je rapporteert aan de product owner.

Functie-eisen

  • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 3 maanden ervaring als scrummaster bij een overheidsorganisatie.
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met de Omgevingswet.
  • Je bent thuis in de Omgevingswet en bent in staat je verder te verdiepen in de Omgevingswet als dit nodig is voor het proces en de borging van de kwaliteit van de op te leveren producten.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.