nl
nl

Interim Senior

Administrateur (Gemeente)

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Administrateur. De opdracht start per 18 januari 2021 voor 36 uur per week en heeft een looptijd van 6 maanden met een optie op verlenging.

Organisatie

De financiële administratie is verantwoordelijk voor het juist, tijdig, volledig en rechtmatig (laten) vastleggen van alle financiële mutaties in het grootboek, het opstellen van managementrapportages en de jaarrekening.

Functie

• Je draagt bij aan de samenstelling van managementrapportages en de jaarrekening. Je levert een bijdrage aan het opstellen van het beleid met betrekking tot de financiële verantwoording en draagt actief bij aan het uitdragen en het handhaven daarvan.• Je bent mede verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van de financiële administratie. Je voert daarnaast complexe financieel administratieve handelingen uit en fungeert als vraagbaak bij complexe vraagstukken, zowel binnen als buiten de afdeling.• Tot slot bewaak je de effectiviteit en efficiëntie van financieel-administratieve werkprocessen en werkinstructies, signaleer je knelpunten en risico’s en stel je verbeterplannen op.

Functie-eisen

  • HBO werk en denk niveau
  • Resultaatgerichte en doortastende pro-actieve werkhouding met een dienstverlenend karakter.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Ontwikkeld analytisch vermogen en in staat snel de kern van informatie te vinden en de juiste informatie uit complexe gegevens te halen.
  • Flexibiliteit, eigen stijl, benadering en gedrag kunnen aanpassen aan wisselende eisen en omstandigheden.
  • Minstens 3 jaren ervaring (bij een (semi-) overheid organisatie).
  • Affiniteit met het civiel/Stadsontwikkeling vakgebied.
  • Ruime ervaring met Key2Financien (K2F).

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.