nl
nl

Interim Senior

Administrateur (gemeente)

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Administrateur. De opdracht start per direct, heeft een looptijd van minimaal 4 maanden en vraagt een fulltime inzet.

Organisatie

  • De afdeling financiën is een professionele afdeling met een prettige informele werksfeer waarbij plezier in het werk hoog in het vaandel staat. De afdeling valt direct onder de directie en het afdelingshoofd is jouw directe leidinggevende. De afdeling bestaat uit ongeveer 20 medewerkers die zich bezighouden met de administratie (factuurafhandeling, betalingen en grootboek) en advisering (bedrijfseconomisch, maar ook treasury, fiscaliteit en lokale heffingen, allen onderdeel van het vakgebied (gemeente)financiën).
  • Je komt te werken in een team met betrokken professionals die met elkaar verantwoordelijk zijn voor de financiële sturing en verantwoording binnen de gemeente. Het is een zeer leuke dynamische plek waar een open cultuur heerst met korte lijnen en die zeer actiegericht werken. De afdeling is volop in beweging. Er is veel ruimte om initiatief te nemen en met jouw kennis en expertise bij te dragen aan de financiële doorontwikkeling van de financiële functie dwars door de gemeente heen.

Functie

  • Je bent verantwoordelijk voor een juiste uitvoering van de werkzaamheden op de financiële administratie, zoals de begrotingswijzigingen en memoriaal boekingen.
  • Je bent verantwoordelijk voor het balansdossier, overlegt met de concerncontroller en fungeert als aanspreekpunt voor de accountant.
  • Je bent achter vang voor de collega’s van de financiële administratie (debiteuren, crediteuren en belastingen) en hebt een overall view over gemaakte memo’s en boekingen.
  • Je bent bereid alle voorkomende werkzaamheden op te pakken in het belang van een goede uitvoering van de gemeentelijke financiën.

Functie-eisen

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau. Dit kan zijn door middel van een HBO finance & control of vergelijkbare opleiding, maar het kan ook prima door middel van een MBO-opleiding (business controller, assistent-accountant, bedrijfsadministrateur op niveau 4 of een opleiding PDB of MBA) en een dosis werkervaring.
  • Je bent hands-on en staat ook met je voeten in de klei.
  • Ruime ervaring met Key2Financiën zodat je medeverantwoordelijk kunt zijn voor een goede borging van de processen in Key2Financiën. 
  • Je hebt ervaring als administrateur binnen een gemeente.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.