nl
nl

Interim Senior Administratief Medewerker – Loosdrecht

Interim Senior

Administratief Medewerker

Een van onze opdrachtgevers, de gemeente Wijdemeren, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Administratief Medewerker. De opdracht start medio april, heeft een looptijd van 6 maanden en vraagt een inzet van 32-36 uur per week. Er geldt een optie op verlenging.

 • Nederland - Noord-Holland
 • Overheidsinstellingen - Gemeenten
 • 36 uur per week
 • Vacature-ID:1640

Organisatie

Met ongeveer 200 mensen zetten zij zich in voor ruim 25.000 inwoners. Het is een uitdagende werkgever die continue in ontwikkeling is. Kenmerkend zijn de prettige informele werksfeer, de korte lijnen en de diverse ontwikkelingsmogelijkheden. Omdat het een relatief kleine gemeente is, weten collega’s elkaar snel te vinden en kun je nog echt het verschil maken. Ook schakel je regelmatig tussen diverse rollen. Zo organiseer, adviseer én voer je vaak ook uit. Het verder ontwikkelen van de organisatie staat de komende jaren centraal. Hun doel? Binnen de mogelijkheden zo goed mogelijk aansluiten bij de behoeften van de inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. De kernwaarden zijn: eigenaarschap, eigentijds en vernieuwend, inclusief, benaderbaar en professioneel.Wijdemeren is een schitterende groene gemeente in Gooi & Vecht tussen Amsterdam en Utrecht. De dorpen die samen de gemeente vormen, liggen tussen prachtige wateren en ongeëvenaard natuurschoon waaronder de Loosdrechtse Plassen. De combinatie van natuur en kleine dorpen dichtbij de Randstad geeft precies weer hoe het werken bij deze gemeente is: afwisselend!

Functie

 • Je handelt facturen af.
 • Je controleert en verwerkt gegevens en verwerkt correctie-memorialen in het financiële systeem Key2Financiën.
 • Je verzorgt de aansluitingen van de verschillende sub-administraties.
 • Je begeleidt collega’s (budgethouders) in het gebruik van de financiële software.
 • Je bent een financieel administratieve vraagbaak binnen de organisatie.
 • Je signaleert knelpunten en komt met verbetervoorstellen.
 • Je draag zorg voor het opmaken en indienen van de IV3, de BTW/BCF-aangiften en de VPB-aangifte.
 • Je hebt een actieve rol bij het jaarwerk en de andere P&C-producten.

Functie-eisen

 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als administratief medewerker bij de lokale overheid (gemeente, gemeenschappelijke regelingen of provincie).
 • Aantoonbare werkervaring/kennis met/van Key2Financiën.
 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als administratief medewerker bij de lokale overheid (gemeente, gemeenschappelijke regeling of provincie). 
 • Aantoonbare werkervaring/kennis met/van BBV (benoem dit duidelijk in het CV).
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

.cx, li, p { margin: 0; font-family: sans-serif; font-size: 13px; color: #333333; } Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

.cx, li, p { margin: 0; font-family: sans-serif; font-size: 13px; color: #333333; } DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.