nl
nl

Interim Senior Auditor – Woerden

Interim

Senior Auditor

Een van onze opdrachtgevers, gemeente Woerden, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Auditor. Deze opdracht vraagt een inzet van 32-36 uur per week, heeft een looptijd van tenminste 5 maanden en start begin februari.

  • Nederland - Utrecht
  • Overheidsinstellingen - Gemeenten
  • 36 uur per week
  • Vacature-ID:1293

Organisatie

Functie

Samen met enkele collega’s (waaronder een collega-auditor, de Functionaris Gegevensbescherming, CISO en Privacy-Officer) vorm je het onderdeel dat verantwoordelijk is voor audits en borging van diverse wettelijke voorschriften. Jij bent degene die de organisatie helpt zicht te krijgen in de getrouwheid, rechtmatigheid, doelmatigheid en doeltreffendheid van de bestede middelen van de gemeenten Woerden en Oudewater. Je helpt de organisatie de omslag te maken van een gegevens- naar een systeemgerichte controle, waarbij de komst van de rechtmatigheidsverantwoording hoge prioriteit krijgt. Je voert verbijzonderde interne controles (VIC) uit.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau in de richting van bedrijfseconomie, auditing of accountancy.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met het uitvoeren van audits en/of verbijzonderde interne controles (VIC).
  • Aantoonbare werkervaring met het uitvoeren en borgen van audits conform gemeentelijke wet- en regelgeving.
  • Een afgeronde opleiding tot Ra, RO of Re is een pré.
  • Aantoonbare werkervaring met omzetten van een gegevens gericht controle naar een systeemgericht controle.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.