nl
nl

Interim Senior bedrijfseconomisch

medewerker Sociaal Domein

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior bedrijfseconomisch medewerker Sociaal Domein. De opdracht start op korte termijn, heeft een looptijd van tenminste 6 maanden en vraagt een fulltime inzet (36 uur per week). Deze interim opdracht komt rechtstreeks van onze opdrachtgever.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een grote gemeente in het zuiden van het land.

Functie

Afhankelijk van jouw invulling van de rol zal je een centrale rol gaan spelen in de financiële functie van het Sociaal Domein van de gemeente. Je verricht de werkzaamheden deels administratief en deels procesmatig. In deze "spin in het web" functie ben je o.a. verantwoordelijk voor:

  • Het in kaart brengen van processen .
  • Procesafspraken maken en deze administratief verwerken.
  • Je voert een adviserende rol uit naar je collega's op de afdeling.
  • Je hebt een coördinerende, controlerende en uitvoerende rol.

Functie-eisen

  • Je bent een ervaren gemeentelijke financial, iemand van de cijfers.
  • Je hebt boekhoudkundig inzicht en overzicht.
  • Je weet de relatie te leggen tussen de inrichting van de boekhouding en de BBV (en bij voorkeur ook met de beleidsinhoud).
  • Je bent een fijne collega en kan op een prettige wijze collega's corrigeren en meenemen in verbeteringen.
  • Je maakt af waar je mee begonnen bent en zet de puntjes op de í.
  • Meerjarige ervaring binnen een gemeente is een must, meerjarige ervaring binnen meerdere gemeenten is een stevige pré.

Geef in je CV specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.