nl
nl

Interim Senior

Beleidsadviseur Financiën

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Beleidsadviseur Financiën. De opdracht start begin juni 2021, heeft een looptijd van tenminste 6 maanden en vraagt een fulltime inzet (36 uur per week).

Organisatie

De opdrachtgever richt het financiële domein opnieuw in. De afdeling financiën is tot op heden klassiek ingericht. In de nieuwe opzet zal de positie van de lijn ten opzichte van bedrijfsvoering financiën opnieuw worden gedefinieerd. In dit kader selecteert DutchDare International 3 Interim Senior Beleidsadviseurs Financiën.

Functie

 • Je hebt een grote verantwoordelijkheid in het tot stand komen van de begroting en tussentijdse rapportages. Met jouw collega’s in het team financiën werk je met een P&C cyclus waarbij je stuurt op doelen en resultaten.
 • Je bent in staat om collega's coachend mee te nemen in een nieuwe werkwijze.
 • Jе hebt een duidelijke visie, staat stevig in je schoenen en kunt doelen goed presenteren.
 • Je bent een stevige adviseur die naast de manager staat.
 • Je bent verantwoordelijk voor de P&C instrumenten en de kwaliteit van de P&C producten.
 • Je gaat proactief te werk en je neemt initiatieven mee in de doorontwikkeling.
 • Je onderscheidt je door op een creatieve manier te zoeken naar kansen en oplossingen.
 • Tot slot ben je verantwoordelijk voor het verwerken van gemeentefondscirculaires.
 • De opdracht wordt deels vanuit huis, deels op locatie uitgevoerd.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond in een financiële richting.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met Planning & Control bij een gemeente. 
 • Je hebt stevige ervaring in een van de volgende domeinen: Ruimtelijk, Sociaal of Infra.
 • Je hebt coachende kwaliteiten
 • Je kan werken met de wettelijke begrotingsregels (BBV). 
 • Excel kent voor jou geen geheimen.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.