nl
nl

Interim Senior

Financial Auditor

Een van onze opdrachtgevers, een decentrale overheidsinstelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Financial Auditor De opdracht start op korte termijn, heeft een looptijd van minimaal 3 tot 6 maanden en vraagt een part-time inzet (24 uur per week).

Organisatie

Functie

De Interim Senior Financial Auditor beoordeelt in welke mate de opdrachtgever erin slaagt om de bedrijfsprocessen en de daarmee samenhangende risico’s te beheersen. De auditor voert interne audits uit om dit te kunnen beoordelen. Een interne audit is een onderzoek waarmee de opdrachtgever haar eigen bedrijfsprocessen tegen het licht houdt en de kwaliteit bewaakt. De opdrachtgever is vanwege de uitbraak van COVID-19 anders gaan werken, namelijk op afstand. Dat betekent dat de auditor zelfstandig met beperkte begeleiding audit-werkzaamheden moet kunnen uitvoeren. Dit houdt in dat de auditor uit ervaring weet wanneer aandachtspunten gecommuniceerd moeten worden zoals bevindingen, vertraging of andere zaken, maar ook hoe de werkzaamheden eenvoudig reproduceerbaar vastgelegd dienen te worden.De werkzaamheden bestaan uit:

  • Het uitvoeren van onderzoeken in het kader van de jaarrekening met betrekking tot onder andere het proces Bestellen tot en met Betalen, salarissen en investeringen;
  • Zowel gegevensgerichte werkzaamheden als het uitvoeren van lijncontroles om de kwaliteit van de opzet en het bestaan van de interne beheersingsmaatregelen te toetsen;
  • Het begrijpelijk en helder vastleggen in een memorandum van de uitkomsten, de getrokken conclusies en de eventuele adviezen voor verbetering.

Functie-eisen

Beschikbaarheid: Je bent beschikbaar voor gemiddeld 24 uur per week vanaf 19 juli 2021. Omdat de functiewerkzaamheden afhankelijk zijn van de toelevering van documenten, kan het aantal uren per week fluctueren.

  • Minimaal een HBO-diploma in de richting van bedrijfseconomie, of vergelijkbaar.
  • Minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring met auditwerkzaamheden bij decentrale overheidsinstanties.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.