nl
nl

Interim Senior Financial Controller – Gelderland

Interim Senior

Financial Controller

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Financial Controller. De opdracht start eind juni, heeft een looptijd van tenminste 6 maanden en vraagt een inzet van gemiddeld 36 uur per week. Er geldt een optie op verlenging.

  • Nederland - Gelderland
  • Overheidsinstellingen - Gemeenten
  • 36 uur per week
  • Vacature-ID:1070

Organisatie

Het cluster Openbare Ruimte bestaat uit zeven afdelingen: Beheer, Programmeren, Projectleiding & Directievoering, Ontwerp, Wijkonderhoud, Stedelijk Onderhoud en Vergunning & Handhaving. De Financial Controller in het cluster Openbare Ruimte is onder meer verantwoordelijk voor de inrichting van de administratie, financiële informatievoorziening, ondersteuning en advies bij de budgetbewaking en werkzaamheden voor de P&C-cyclus.Voor het cluster Openbare Ruimte werkt ook een Senior Businesscontroller. Met hem wordt nauw samengewerkt. De administratie zelf is ondergebracht bij een bedrijfsvoeringorganisatie in de vorm van een gemeenschappelijke regeling.

Functie

  • Tot 15 augustus gaat de interim professional de huidige financial controller ondersteunen bij alle voorkomende taken. Aanleiding hiervoor is enerzijds goed ingewerkt raken en anderzijds het grote, actuele werkaanbod. Vanaf 15 augustus tot 1 december gaat het om het daadwerkelijk vervangen van de financial controller.
  • Daarnaast vraagt de gemeente advies over de manier waarop aan deze functie in de toekomst het beste invulling kan worden gegeven. Zij wil een analyse van de huidige taken en hoe die zich verhouden tot de rol-invulling die zij ziet op andere accounts (financial controllers die werken voor andere clusters / programma’s). Het advies moet voorstellen bevatten over de gewenste inrichting van de functie en de daarvoor benodigde capaciteitsomvang (fte’s). Indien van toepassing ook de implementatie van de voorgestelde veranderingen.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal 8 jaar aantoonbare werkervaring als Financial Controller.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring bij een gemeente.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met de programma’s Unit4 financials en Cognos.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.