nl
nl

Interim Senior

Financieel Adviseur (Jaarrekening)

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Financieel Adviseur. De opdracht start begin januari 2022, heeft een looptijd van minimaal 6 maanden en vraagt een inzet van gemiddeld 36 uur per week. 

Organisatie

Het team financiën is een hecht team, dat voor elkaar en voor collega’s klaar staat. Het team bestaat uit 5 adviseurs en de administratie en is verantwoordelijk voor onze  gemeentelijke opdrachtgever en de gemeenschappelijke regeling sociaal domein.

Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de beleidsmatige coördinatie van de jaarrekening, de voorjaarsnota en de kadernota. Het gaat hierbij om het uitzetten en regisseren van beleidsteksten, het bewaken van de kwaliteit binnen de gestelde kaders en tijdspad en het afstemmen met MT en de  portefeuillehouder financiën.Daarnaast moet de nota reserves en voorzieningen - in samenspraak met de verantwoordelijke budgethouders - geactualiseerd worden.

Functie-eisen

Vereisten:

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke financiële functie bij een gemeentelijke instelling.
  • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau.
  • Aantoonbare werkervaring In de afgelopen 3 jaar met sturing van P&C producten.
  • Aantoonbare werkervaring met Decade en Cognos.
  • Aantoonbare kennis van BBV en financiële vraagstukken bij de overheid.
  • Aantoonbare werkervaring met het adviseren van een portefeuillehouder financiën.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke financiële functie bij een gemeentelijke instelling.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.