nl
nl

Interim Senior

Financieel Adviseur (Jaarrekening)

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Financieel Adviseur met een focus op de jaarrekening. Deze interim opdracht vergt een inzet van gemiddeld uur 32-36 per week en heeft een looptijd van 4 maanden met een optie op verlenging.

Organisatie

Zoals veel gemeenten, heeft ook deze opdrachtgever meerdere financiële uitdagingen. Dat betekent dat het jaarrekening traject met nog meer zorg moet worden uitgevoerd. Door voornoemde uitdagingen en ziekte van de huidige medewerker is er behoefte aan een Interim Senior Financieel Adviseur met een focus op de jaarrekening die dit proces in goede banen gaat leiden binnen  een uitdagend tijdsbestek.

Functie

De opdrachtgever zoekt een financieel specialist voor de volgende werkzaamheden:

  • Coördineren van het proces van planning & control, met name voor het opstellen van de jaarrekening controle 2020.
  • Opstellen en uitwerken van een gedegen financieel kader voor het beoordelen van inkomsten, uitgaven en verplichtingen op de lange termijn. Bezuinigingen, risico’s, investeringen en afschrijvingen, ratio’s en schulden zullen in de toekomst aan de hand van dit kader beoordeeld moeten worden.
  • Uitwerken van een concreet raamwerk dat als basis dient voor betrouwbare en heldere budgetanalyses en het beoordelen van besteding van middelen.

Functie-eisen

Wensen/Gunningscriteria (weging 100 punten)

  • Een afgeronde opleiding op HBO-bachelor (15 pt) of WO-master (25 pt) niveau met een financieel-economische of bedrijfskundige achtergrond (max 25 punten).
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als senior financieel adviseur in een gemeentelijke organisatie (25 punten).
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het coördineren van de planning- en controlcyclus binnen de (semi-)overheid (20 punten).
  • Aantoonbare werkervaring met K2F-software alsmede Microsoft office in de afgelopen 2 jaar (15 punten).
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als coach of leidinggevende van financieel adviseurs (15 punten).

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.