nl
nl

Interim Senior Financieel

Adviseur P&C (gemeente)

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Financieel Adviseur P&C. De opdracht start per direct, vraagt een inzet van 32 uur per week en heeft een looptijd van 4 maanden. Er geldt een optie op verlenging.

Organisatie

Deze middelgrote gemeente heeft een moderne en professionele organisatie. De Interim Senior Financieel Adviseur P&C zal zeer zelfstandig en tegelijkertijd met een stevige verbinding met de organisatie, zijn/haar werkzaamheden verrichten.

Functie

Resultaatgebieden:

 • Opstellen van analyses en toelichtingen op de verschillende onderdelen van de P&C-cyclus zoals de begroting, bestuur rapportages, de kadernota (meerjarenbegroting) en de jaarrekening.
 • Adviseren van afdelingshoofden en teamleiders: de adviseur is het eerste aanspreekpunt voor financiële vraagstukken, loopt met hen periodiek de budgetten door, bespreekt waar onder- en overbestedingen plaatsvinden en stelt mogelijke oplossingen voor.
 • Toetsen van college- en raadsvoorstellen.
 • Afstemmen van financiële vraagstukken met collega-adviseurs, bijvoorbeeld met collega’s van inkoop als het gaat over aanbestedingstrajecten of met collega’s van HRM als het gaat over de uitputting van salaris- en inhuurbudgetten.
 • (pro)Actief bijdragen aan verbeteringsvoorstellen van financiële processen.

Functie-eisen

 • Een afgeronde opleiding op wo-master niveau met een financieel-economische of bedrijfskundige achtergrond.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als senior financieel adviseur in een gemeentelijke organisatie.
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het coördineren als eindverantwoordelijke van een P&C product en ervaring met jaarrekeningen in een gemeentelijke organisatie.
 • Aantoonbare werkervaring met K2F-software alsmede Microsoft office in de afgelopen 2 jaar.
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als coach of leidinggevende van financieel adviseurs.
 • 'Bring your own device' is van toepassing. Dit houdt in dat jij zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. iPad.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.