nl
nl

Interim Senior

Financieel Adviseur (Projecten)

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Financieel Adviseur met een focus op projecten. Deze interim opdracht vergt een inzet van gemiddeld uur 32-36 per week en heeft een looptijd van 4 maanden.

Organisatie

De opdrachtgever staat voor een grote financiële opgave. Om de financiële huishouding op de lange termijn gezond te houden, heeft het college een concept-taakstelling opgesteld. In het proces om te komen tot een definitief meerjarenplan speelt het cluster financiën een essentiële rol, van het uitvoeren van alternatieve voorstellen tot het financieel vormgeven van nieuw beleid. Daarnaast kijkt de organisatie steeds meer naar het maatschappelijk effect van het eigen beleid. Dat alles tegen een achtergrond van een organisatie die druk bezig is de financiële processen op orde te krijgen.

Functie

  • Het opzetten van een adequate projectadministratie voor huidige en toekomstige grondexploitaties en projecten om daarmee te borgen dat deze in de toekomst kostendekkend zijn.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding op minimaal WO-master niveau in de richting van financiën, economie of bedrijfskunde.
  • In de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring  als senior financieel adviseur binnen een gemeente.
  • In de afgelopen 8 jaar minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring  met het opzetten van een projectadministratie.
  • In de afgelopen 2 jaar aantoonbare werkervaring  met Key2Financien en Microsoft Office.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.