nl
nl

Interim Senior Financieel Adviseur Ruimtelijk Domein – Amstelveen

Interim Senior Financieel

Adviseur Ruimtelijk Domein

Een van onze opdrachtgevers, Gemeente Amstelveen, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur. Deze opdracht vraagt een inzet van 28-36 uur per week en heeft een looptijd van tenminste 9 maanden.

 • Nederland - Noord-Holland
 • Overheidsinstellingen - Gemeenten
 • 36 uur per week
 • Vacature-ID:1703

Organisatie

Functie

Als Interim Senior Financieel Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling beschik je over gemeentelijke financiële kennis en weet je op coachende wijze de eindverantwoordelijkheid te dragen binnen een dynamische omgeving. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn daarbij:

 • Je bent de senior op programma 5 Ruimtelijke ontwikkeling en programma 6 Bestuur, bevolking en veiligheid.
 • Je monitort de budgetten en bent verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen en uitvoeren van gemeentelijk beleid op het gebied van financiën.
 • Je bent betrokken bij gebiedsontwikkelingstrajecten voor woningbouw, de uitwerking van de omgevingswet, diverse projecten en parkeren en zorgt voor grip en control.
 • Jouw eerste focus ligt op het implementeren van de omgevingswet en kostendekkendheid leges omgevingsvergunningen en burgerzaken.
 • Je bent sparringpartner voor het management van de afdelingen Stedelijke ontwikkeling, Vergunning en handhaving en Publiekszaken.
 • Je draagt zorg voor de financiële ondersteuning op de samenwerkingsverbanden voor de Omgevingsdienst en de Veiligheidsregio in samenwerking met betrokkenen uit de vak afdeling.
 • Je draagt mede eindverantwoordelijkheid voor de kwaliteit en oplevering van de diverse P&C-producten op jouw programma’s.
 • Je bent een coach en begeleidt collega’s op de programma’s. Je werkt met samen met 3 andere collega adviseurs op de programma's 5 en 6.

Functie-eisen

Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

 

 

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.