nl
nl

Interim Senior Financieel

Adviseur (Sociaal Domein)

Een van onze opdrachtgevers, een middelgrote gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Financieel Adviseur Sociaal Domein. De opdracht start op korte termijn, vraagt een parttime (20-24 uur per week) inzet en heeft een looptijd van tenminste 9 maanden.

Organisatie

De gemeente heeft een belangrijke en complexe rol bij de daadwerkelijke transformatie van het Sociaal Domein. De transformatie vraagt om integraal samenwerken, het door ontwikkelen en het professionaliseren van de zorg en het ondersteunen van kwetsbare burgers. Het werkveld in het Sociaal Domein in de gemeente is volop in beweging,

Functie

Ook deze rol verandert mee met de transformatie. Denk bijvoorbeeld aan een andere manier van denken en samenwerken, de diversiteit in gesprekstechnieken voor zowel de advisering als de communicatie met burgers en consulenten, de sturing en monitoring van maatschappelijke indicatoren, het organiseren van een bekostigingsstructuur waarbij burger en kwaliteit van zorg centraal staat en de omgang met privacygevoelige informatie. De focus ligt op het verbeteren van een integrale aanpak. Dit bereik je door slimme verbindingen te leggen met interne- en externe partijen.

  Functie-eisen

  Voor deze rol selecteren wij een kandidaat die:

  • Een ruime (financiële) ervaring en kennis heeft op het gebied van het Sociaal Domein.
  • Up-to-date en diepgaande kennis heeft van de wet- en regelgeving: Participatie, WMO en Jeugdzorg.
  • Ruime ervaring heeft met projectmatig werken.
  • In staat is om nieuwe ontwikkelingen te bedenken en dat ook te operationaliseren.
  • In staat is goede analyses te maken waarbij hoofd- en bijzaken van elkaar worden gescheiden.
  • In staat is vanuit een onafhankelijke positie projecten te doorgronden.
  • Over goede mondelinge, communicatieve en adviesvaardigheden beschikt.
  • Spreekt (begrijpt) zowel de taal van het management als die van de werkvloer.
  • Op een prettige manier toegankelijk is voor collega’s en klanten.
  Meer specifiek
  • Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond in een financiële richting.
  • Je hebt meerdere jaren ervaring met financiële (beleids)advisering bij een gemeente.
  • Je kan werken met de wettelijke begrotingsregels (BBV).
  • Je bent stabiel in houding en gedrag. Jij hebt een duidelijke visie en durft de dialoog aan te gaan.
  • Je zoekt proactief naar kansen, ontwikkelingsmogelijkheden en je bent oplossingsgericht. Hierbij ben je je bewust van het wettelijk en regelgevend kader waarin geopereerd kan worden. 
  Geef in je CV (maximaal 5 pagina’s A4) en motiveringsbrief specifiek aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

  Inlichtingen

  Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

  Sollicitatie

  DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

  Google Review

  Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.