nl
nl

Interim Senior

Financieel Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Financieel Adviseur. De opdracht heeft een looptijd van 6 maanden en vraagt een inzet van 36 uur in de week. Er geldt een optie op verlenging. De start van deze opdracht is medio maart 2021.

Organisatie

Het betreft een kleinere gemeente en bestaat uit meerdere kernen. De gemeente is in ontwikkeling.

Functie

  • Het coördineren van en bijdragen aan het tot stand komen van de Kadernota 2022, de voorjaarsrapportage 2021 en de begroting 2022.
  • Het coachen en inwerken van een nieuwe medewerker.
  • Het opstellen van de paragraaf Covid-19 voor de jaarstukken 2020.
  • Het actualiseren van de nota Reserves en Voorzieningen.
  • Het leveren van bijdragen aan het digitaliseren van de P&C-producten.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau in de richting van bedrijfseconomie of accountancy.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als financieel adviseur binnen een gemeente.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met het coördineren van P&C-producten.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met het opstellen van jaarstukken en kadernota.
  • Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring.
Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.