nl
nl

Interim Senior

Financieel Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, een middelgrote gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur Sociaal Domein. De opdracht start januari, vraagt een full-time inzet en heeft een looptijd van tenminste 6 maanden.

Organisatie

Onze opdrachtgever is op dit moment, door de grote dynamiek van een veranderende organisatie, op zoek naar een Interim Senior Financieel Adviseur Sociaal Domein die het huidige team financieel advies, kan ondersteunen. Binnen de afdeling is door het vertrek van een collega grote werkdruk ontstaan op het gebied van de P&C producten.We zijn daarom op zoek naar een professional met een 'can-do' mentaliteit en een positieve grondhouding die de collega's mee helpt in het opleveren van de gevraagde P&C producten.

Functie

We zoeken een pro-actieve adviseur die in de gemeentelijke praktijk heeft bewezen de gesprekspartner te kunnen zijn voor de directie en voor de werkvloer.Actuele kennis over de huidige ontwikkelingen in het financiële taakveld. We zoeken een adviseur die met het BBV in het achterhoofd, creatieve oplossingen weet te bedenken voor wat betreft de informatievoorziening voor sturing en beheersing.We zoeken een interim professional met een constructieve kritische kijk op wat we doen en wat (nog) beter kan.Je bent inzetbaar bij het uitvoeren van de omvangrijke hoeveelheid werk en bij het ontwikkelen van de werkwijze. Anders gezegd: je beschikt over een 'hands-on' mentaliteit met ontwikkelvermogen.

Functie-eisen

  • Minimaal HBO-opleiding (HEAO-BE of WO Economie/bedrijfskunde).
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving.
  • Ervaring als financieel adviseur sociaal domein in een gemeentelijke organisatie is een eis.
  • De opdrachtgever hecht veel waarde aan de kernwaarden: klantgericht, samenwerken, transparantie en vakmanschap. Dat vakmanschap uit zich bij jou in een proactieve, flexibele adviseur met overtuigingskracht.
  • Je bent kritisch, staat stevig in je schoenen en stelt nadrukkelijk prioriteiten.
  • Je kan goed zelfstandig werken en ook samen met collega’s.
  • Wie je klant ook is, je stelt je altijd onafhankelijk op.
  • Als financial heb je uiteraard ruime en diepgaande ervaring met Excel.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.