nl
nl

Interim Senior

Financieel medewerker

Een van onze opdrachtgevers, een bedrijfsvoeringorganisatie van een aantal gemeenten, heeft DutchDare Internationaal gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Financieel medewerker . De opdracht start begin december, heeft een looptijd van tenminste 6 maanden en kent een optie op verlenging. De gevraagde inzet is 36 uur per week.

Organisatie

Het team Financieel Beheer bestaat uit 25 professionals. Binnen dit team zijn verschillende disciplines vertegenwoordigd waaronder financieel beheer, salaris, debiteuren en crediteurenadministratie.

Functie

Je draagt bij aan de planning en control cyclus en zorgt voor een adequate informatievoorziening naar het management, bestuur en externen. Concreet betekent dit:

 • Werkzaamheden voor het opstellen van de jaarrekening, waaronder het verzamelen van gegevens ten behoeve van de accountant en het balansdossier.
 • Je hebt een controlerende rol ten aanzien van de financiële administratie, het grootboek en de financiële vastleggingen.
 • Je hebt een ondersteunende rol in het (verder) ontwikkelen van het team Financieel Beheer.
 • Je hebt uiteraard contacten met adviseurs en partners.
 • Je stelt je op als senior gesprekspartner bij financiële vraagstukken vanuit de gemeentelijke partners of de bedrijfsvoering organisatie zelf.
 • Je biedt ondersteuning aan ontwikkelingen binnen het team Financieel beheer of in combinatie met het team Financieel Advies en richting de gemeentelijke partners.
 • Overige voorkomende werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld Bankbetalingen.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde financiële HBO opleiding (denk aan HEAO, Bedrijfseconomie, SPD).
 • Je hebt minimaal 6+ jaar werkervaring in een soortgelijke rol binnen een overheidsorganisatie of een gemeente.
 • Je hebt analytisch denkvermogen, overtuigingskracht met een goede dosis humor en je bent initiatiefrijk. Je kunt aantonen dat je hierin proactief jouw rol weet te pakken.
 • Je bent hands-on, je weet de boel op te schudden, je adviseert én realiseert.
 • Je bent gericht op samenwerking en bent een natuurlijk verbinder.
 • Je denkt en doet graag mee in een veranderende werkomgeving en weet collega’s ook mee te krijgen in deze ontwikkelingen.
 • Kennis van Key2Finance, BBV, de Publieke sector en Cognos.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.