nl
nl

Interim Senior HR adviseur – Oosten van het land

Interim Senior

HR adviseur

Een van onze opdrachtgevers, een publieke instelling, heeft voor één van haar projectorganisaties DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior HR Adviseur. De opdracht start medio mei en heeft een looptijd van minimaal 6 maanden. De gevraagde inzet is gemiddeld 28-36 uur per week. Er geldt een optie op langdurige verlenging.

Organisatie

De functie van Senior Adviseur HRM maakt onderdeel uit van het team HRM. Dit team is onderdeel van de afdeling Mens en Organisatie van de sector Bedrijfsvoering en staat midden in de organisatie. In totaal werken er ruim 1000+ medewerkers en 500+ vrijwilligers. Daarnaast is er tijdelijk een apart organisatieonderdeel waarin alle medewerkers ten behoeve van de coronabestrijding zijn ondergebracht. 

Functie

Binnen deze functie ligt de focus vooral op het tactisch / strategisch adviseren van het management van de organisatie. Dit doe je samen me de vijf collega's senior adviseur. Je bent een inspiratiebron voor het management ten aanzien van organisatie- en beleidsontwikkeling en het oplossen van lastige individuele personele problematiek.Je werkt nauw samen met andere collega’s in het team HRM, stemt ontwikkelingen af en bewaakt mede de consequente toepassing van arbeidsvoorwaarden in de organisatie. Hiernaast houd je je bezig met zaken als vitaliteit, complexe personele en rechtspositionele vraagstukken, functiewaardering (systeem V-Balans en FWG) en arbeidsmarktaanpak.

  • Je kunt vlot schrijven en doet dat in perfect Nederlands.
  • Je werkt graag resultaatgericht, in teamverband maar ook zelfstandig en komt met eigen ideeën.
  • Je bent collegiaal, communicatief, flexibel en innovatief.

Functie-eisen

  • Minimaal een Hbo-diploma in de richting van HRM.
  • Minimaal 10 jaar werkervaring als adviseur binnen een overheidsorganisatie.
  • Je beschikt aantoonbaar over ervaring met het beschrijven en waarderen van functies.
  • Je beschikt aantoonbaar over ervaring met ontwikkelen en implementeren van beleid op het gebied van duurzame inzetbaarheid / vitaliteit.
  • Je hebt een volledig en heldere visie, laat een onderscheidend vermogen zien en sluit aan bij de organisatie.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.