nl
nl

Interim Senior

HR Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, een publieke instelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior HR Adviseur. De opdracht start begin juli, heeft een looptijd van in ieder geval 6 maanden en kan maximaal 2x 3 maanden verlengd worden. De gevraagde inzet is 24 uur per week.

Organisatie

Binnen de afdeling Personeel, Organisatie en Calamiteiten werken naast de kandidaat nog twee HR-adviseurs. Tevens zijn er de nodige specialisten werkzaam op het gebied van organisatieontwikkeling, juridisch advies, HR-analytics en recruitment.

Functie

Als Senior HR-adviseur heb je onder meer de volgende taken:

 • Je bent adviseur voor een aantal leidinggevenden op het terrein van HR- en organisatievragen binnen de afdelingen en neemt daarbij de projectleiders rol op je.
 • Het adviseren over en uitvoeren van de beleidsontwikkeling en beleidsimplementatie op HR gebied.
 • Het adviseren van leidinggevenden bij het uitvoeren van de Strategische Personeelsplanning.
 • Organisatieveranderingen op afdelingsniveau begeleiden en hierover adviseren.
 • Adviseren over (complexe) personele en organisatorische vragen.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een HBO diploma behaald in de richting van HRM (bijv. arbeid en organisatie) of vergelijkbaar.
 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als HR-adviseur.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met de rechtpositie waterschappen (CAO Waterschappen) en aantoonbare ervaring binnen waterschappen.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met het begeleiden van minimaal twee veranderprocessen vanuit een HR-adviseursrol.
Competenties
 • Flexibiliteit: Je staat open voor verandering en bent in staat werkzaamheden, aanpak en/of gedrag hierop aan te passen om de gestelde doelen te bereiken.
 • Samenwerkingsvermogen: Je werkt op eigen initiatief samen om een bijdrage te leveren aan het behalen van gezamenlijke doelen.
 • Resultaatgerichtheid: Je formuleert de te behalen resultaten en realiseert deze.
 • Organisatiesensitiviteit: Je houdt rekening met verschillende belangen van verschillende organisatieonderdelen en kan het informele netwerk bespelen.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden en competenties voldoet

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.