nl
nl

Interim Senior HR Adviseur – ‘s-Gravenhage

Interim Senior

HR Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, ZonMW, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior HR Adviseur. De opdracht start medio oktober, heeft een looptijd van tenminste 6 maanden en vraagt een inzet van 36 uur per week.

 • Nederland - Zuid-Holland
 • Zakelijke dienstverlening - Speur- en ontwikkelingswerk
 • 36 uur per week
 • Vacature-ID:1173

Organisatie

ZonMW stimuleert met allerlei programma’s een goede gezondheid en welzijn van iedereen. Daarbij gaat het over vernieuwing van interventies en behandelingen, de kwaliteit en betaalbaarheid van de zorg en de gedecentraliseerde zorg in het sociaal domein. Rekening houdend met mondiale en technologische ontwikkelingen, maar ook met inkomensongelijkheid, vergrijzing en medische ethiek.Als onafhankelijke spin in het web werken zij samen met alle denkbare partijen die betrokken zijn bij innovatie en het ontwikkelen en toepassen van kennis: wetenschappelijk onderzoekers, zorgverleners, beleidsmakers, vertegenwoordigers uit het onderwijs en het bedrijfsleven. Dit doen ze vanuit 14 specialistische clusters, die allemaal weer gericht zijn op hun inhoudelijke speerpunten. Van fundamenteel onderzoek tot doelmatigheidsonderzoek. Van preventie tot geneesmiddelen. Van jeugd tot ouderen.Thema’s die bij ZonMW hoog op de agenda staan zijn: HRD-beleid en persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, digitalisering en doorontwikkeling van personele processen en systemen, inclusie en diversiteit.

Functie

Als Interim Senior HR Adviseur treed je op als een doortastende business- en gesprekspartner op het gebied van HR. De lijst ‘’things to do" is voor de HR afdeling even te groot, afgezet tegen het aantal collega’s die zaken kunnen oppikken. Jij gaat je als interimmer dan ook op een aantal concrete zaken richten:

 • Adviseren en ondersteunen van het management en de leidinggevenden met betrekking tot het HR-beleid, de bijbehorende procedures en individuele personele vraagstukken en casuïstieken.
 • Schrijven en uitwerken van HR beleid.
 • Coördineren van projecten zoals communicatie nieuwe verlofregeling, aanpassen processen, en inrichten vlootschouw, verdere professionalisering managementrapportages e.d.
In deze functie werk je nauw samen met de andere collega’s van HR (manager HR, adviseur HR, L&D adviseur vier collega’s HR beheer, managementassistent HR, recruiter, functioneel beheerder).

Functie-eisen

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als HR Adviseur binnen de (semi) overheid.
 • Aantoonbare kennis van de cao rijk.
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het schrijven van HR beleid.
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het coördineren van projecten.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.