nl
nl

Interim Senior

HR Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, een werkorganisatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior HR-Adviseur. De opdracht start medio april, vraagt een inzet van 32-36 uur per week en heeft een looptijd van tenminste 6 maanden. Er geldt een optie op verlenging.

Organisatie

De werkorganisatie is ruim 5 jaar geleden opgericht en werkt voor twee gemeenten. In de loop van de tijd is steeds meer gebleken dat de colleges verschillende ambities hebben. Daarom is besloten de werkorganisatie te ontvlechten. Beide gemeenten zijn inmiddels bezig met het ontwerpen en opbouwen van een eigen organisatie.DutchDare International selecteert een Interim Senior HR-Adviseur die de gemeentesecretaris van een van deze gemeenten ondersteunt bij de opbouw en ontwikkeling van de nieuwe ambtelijke organisatie. Vanzelfsprekend is er heel veel te doen. Zoals het opzetten van collectieve opleidingstrajecten en het creëren van een gezonde organisatie die in het hart van de samenleving staat en gevormd wordt door mensen die plezier in hun werk hebben en bijdragen aan een positief werkklimaat. 

Functie

 • Je bent voor de directeur/gemeente secretaris sparringpartner en rechterhand op HR-gebied.
 • Het ontwikkelen van een traject voor management development.
 • Het ontwikkelen van ideeën voor versterking van de organisatiecultuur en het initiëren van activiteiten en middelen hiervoor.
 • Het bijdragen aan het optimaliseren van de HR-processen.
 • Het meedenken over de vormgeving van de HR-functies.
 • Het oplossen van fricties in de formatie en bezetting.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van HRM.
 • In de afgelopen 10 jaar heb je minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als HR-adviseur in een gemeentelijke organisatie.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring als HR-adviseur in een reorganisatieproces.
 • Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
 • Je hebt affiniteit met interne communicatie, kan zowel in teamverband als zelfstandig goed functioneren.
 • Je hebt integriteit, creativiteit, pragmatisme, assertiviteit en bovenal goede sociale vaardigheden.
Geef in jouw cv en motivatie duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.