nl
nl

Interim Senior

Medewerker Financial Accounting

Een van onze opdrachtgevers, een semi-publieke instelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Medewerker Financial Accounting. De opdracht start op korte termijn, heeft een looptijd van in ieder geval 2 maanden en vraagt een inzet van 36 uur per week.

Organisatie

Onze opdrachtgever kent vier clusters regelingen. Met focus wordt invulling gegeven aan een effectieve uitvoering, snelle, foutloze en gemakkelijke dienstverlening voor klanten én de volledige verantwoording over de regelingen.

Functie

Als Senior Medewerker Financial Accounting ben je verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van de financiële administratie. Hiermee draag jij bij aan een tijdig, juist en volledig grootboek.Als Senior Medewerker Financial Accounting kom je te werken op de afdeling Financial Accounting. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het juist, tijdig, volledig en rechtmatig (laten) vastleggen van alle financiële mutaties in het grootboek, het opstellen van managementrapportages en jaarrekening en het voeren van de salarisadministratie.Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van de financiële administratie. Je voert daarnaast complexe financieel administratieve handelingen uit en fungeert als vraagbaak, zowel binnen als buiten de afdeling, bij complexe vraagstukken.Verder draag je bij aan het samenstellen van managementrapportages en de jaarrekening. Je levert een bijdrage aan het opstellen van het beleid met betrekking tot de financiële verantwoording en draagt actief bij aan het uitdragen en het handhaven daarvan. Tot slot bewaak je de effectiviteit en efficiëntie van financieel-administratieve werkprocessen en -instructies, signaleer je knelpunten en risico’s en stel je verbeterplannen op.

Functie-eisen

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau, minimaal een afgeronde MBA opleiding.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol.
  • Je hebt kennis van Exact Globe, Excel en Raet Youforce.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.