nl
nl

Interim Senior medewerker Financiële Administratie – Flevoland

Interim Senior

medewerker Financiële Administratie

Een van onze opdrachtgevers, een publieke instelling, heeft Dutchdare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior medewerker Financiële Administratie. De opdracht start begin september, heeft een looptijd van tenminste 4 maanden en vraagt om een inzet van 32 uur.

 • Nederland - Flevoland
 • Overheidsinstellingen - Waterschap
 • 32 uur per week
 • Vacature-ID:1109

Organisatie

Als Interim Senior medewerker Financiële Administratie maak je onderdeel uit van een team van 16 collega’s van Team Financiën. Team Financiën bestaat uit de financiële administratie en financieel advies. We werken nauw samen met onze collega’s van de teams HRM&O, ICT en de budgethouders. Team Financiën is onderdeel van de Stafafdeling, waaronder ook de teams Juridische Zaken, Inkoop en Directie- en Bestuursondersteuning vallen. 

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van complexe financiële en administratieve taken alsmede het controleren van administratieve boekingen. Daarnaast ondersteun je bij het controleren, analyseren en opstellen van rapportages (en balans controle) en het uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden voor het opstellen van de jaarrekening. Je bent een (mede) aanspreekpunt voor de externe accountant. Prioriteit binnen het team is de implementatie van Unit4 Financials.Naast de dagelijkse werkzaamheden ben je medeverantwoordelijk voor het toekomstbestendig maken van de financiële administratie. Je bent nauwkeurig en je hebt oog voor details. Daarnaast ben je een echte teamspeler en flexibel. Je bent een aanspreekpunt voor vragen vanuit het team.

Functie-eisen

Jij hebt:

 • Een afgeronde HBO-opleiding in de financiële richting.
 • Aantoonbare werkervaring met boekhoudkundige taken en de financiële administratie (bij voorkeur bij een lokale overheid).
 • Affiniteit en ervaring met geautomatiseerde (financiële) systemen (bij voorkeur Unit4 Financials).
 • Uitstekende beheersing van Microsoft Excel.
 • Affiniteit met de inrichting fiscale administratie en bijbehorende aangiftes.
 • Een resultaatgericht persoon met analytisch vermogen.
 • Een dienstverlenende en proactieve houding.
 • Het vermogen om snel te schakelen in een veranderende situatie.
En verder:
 • Je bent goed in plannen en organiseren en het overzicht bewaken.
 • Je werkt punctueel en je bent goed in staat om structuur aan te brengen in je werk.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.