nl
nl

Interim Senior medewerker

Stook- en Servicekosten (Woningcorporatie)

Een van onze opdrachtgevers, een woningcorporatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van Interim Senior Medewerker stook- en servicekosten. De opdracht start op korte termijn, heeft een looptijd van in ieder  geval 3  maanden en er geldt een optie op verlenging. Gevraagd wordt een full-time inzet (40 uur per week).

Organisatie

Functie

Wat ga je doen? Voor de opdrachtgever is het afrekenen van de stook- en servicekosten een belangrijk en zorgvuldig proces. Fouten en onjuistheden moeten in het belang van de huurder en opdrachtgever worden voorkomen. Op dit moment zijn diverse afdelingen in meer of mindere mate betrokken bij de servicekosten. Wij zoeken een interim professional die het eerste aanspreekpunt wordt binnen de organisatie voor wat betreft de stook- en servicekosten.Naast het taakaccent stook- en servicekosten word je ook belast met de reguliere werkzaamheden van de administratie bij een woningcorporatie. Werkzaamheden zoals het meewerken aan de oplevering van de jaarrekening horen bij het takenpakket.Na een grondige inventarisatie van de huidige werkwijze en een toets aan de wet- en regelgeving maak je nieuwe afspraken over de afrekening van de servicekosten. Dit vraagt flink wat overtuigingskracht van jouw kant, omdat er zowel intern als extern veel partijen bij betrokken zijn. Waar mogelijk en nodig ontwikkel je voorstellen voor verbetering.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een MBO+ / HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt ruime ervaring als Senior Medewerker Stook- en Servicekosten bij woningcorporatie(s),  het "spat van je CV" af.
  • Je bent een ervaren financial.
  • Ervaring met Tobias/AX is een pré en natuurlijk heb je een uitstekende beheersing van Excel.
  • Accuratesse, flexibiliteit en samenwerken zijn je natuurlijke persoonseigenschappen. Voor deze functie is het belangrijk dat je over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden beschikt, stressbestendig bent, goed kunt plannen, organiseren en schakelen.
Geef in je CV specifiek aan hoe jij aan het bovenstaande voldoet

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.