nl
nl

Interim Senior P&O Adviseur – Overijssel

Interim Senior

P&O Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior P&O Adviseur. De opdracht start begin juli en heeft een looptijd van in eerste aanleg 5 maanden. Er geldt een optie op verlenging en de gevraagde inzet is 36 uur per week.

 • Nederland - Overijssel
 • Overheidsinstellingen - Gemeenten
 • 36 uur per week
 • Vacature-ID:1085

Organisatie

Functie

Als Senior P&O Adviseur ben je adviseur en sparringpartner voor de Concern Directie, het BVO en de verschillende managers voor strategische en tactische beleidsvraagstukken op het gebied van P&O. Vanuit jouw expertise en helicopterview draag je bij aan de grote lijnen voor P&O en signaleer je ontwikkelingen. Daarnaast ben je eigenaar van P&O projecten en - onderwerpen. Je wordt breed ingezet op verschillende P&O thema’s in verschillende rollen (zoals adviseur, projectleider en procesbegeleider).Actuele thema’s waarop jouw inzet in de komende periode wordt verwacht zijn onder andere leren & ontwikkelen en organisatieontwikkeling. Op dit vlak liggen uitdagende opgaven waarbij je jouw creativiteit kwijt kunt en echt het verschil kunt maken.Het is een zelfstandige functie waarbij je veel samenwerkt binnen het team P&O, onder andere met de andere senior P&O adviseurs en ook met de projectmedewerker P&O, de adviseurs P&O en de collega’s van team ondersteuning. Samen met jouw collega senior P&O adviseurs zorg je voor een integrale benadering van de P&O thema’s. Jouw dagelijkse werk bestaat onder andere uit:

 • Signaleren en analyseren van relevante ontwikkelingen in en buiten de organisatie en deze vertalen naar strategische P&O-thema’s.
 • Bijdragen leveren aan de innovatie van P&O beleid en instrumenten door deze nieuwe ontwikkelingen te vertalen naar de organisatie en op basis daarvan initiatieven te nemen.
 • Voeren van overleg met Concern Directie en management over de P&O agenda van de organisatie, in samenwerking met jouw collega  senior P&O Adviseurs.
 • Zorgen voor opname en onderbouwing van de P&O-thema’s in het bestuurlijke proces, zoals begroting en voorjaarsnota.
 • Leiden van organisatie brede P&O projecten of begeleiden van processen, waarbij je scherp bent in de opdrachtgever-opdrachtnemer-relatie en goed oog hebt voor aspecten als participatie en communicatie.
 • Samen met jouw collega Senior P&O Adviseurs en het hoofd P&O vervullen van een trekkersrol met betrekking tot de doorontwikkeling van de afdeling en het vullen en realiseren van het P&O jaarplan.
 • Adviseren bij ontwikkelings- en herinrichtingsvraagstukken van organisatieonderdelen, in samenwerking met de betrokken adviseur P&O.

Functie-eisen

 • Jij bent een stevige, bevlogen en verbindende Senior P&O Adviseur. Je bent in staat overstijgend te denken en speelt adequaat in op wat er nodig is de organisatie toekomstbestendig te houden. Je bent pro-actief, denkt in kansen en mogelijkheden en houdt overzicht. Je hebt een duidelijke visie op het P&O vak en een vlotte pen. Je maakt zaken bespreekbaar en weet anderen te overtuigen en te enthousiasmeren door te kijken naar mogelijkheden. Je bent een volwaardig gesprekspartner op verschillende niveaus en je weet hier gemakkelijk tussen te schakelen. Vanuit jouw expertise en onafhankelijke opstelling overtuig je waar mogelijk de stakeholders van het belang, prioritering en aanpak van de P&O thema’s. Waar nodig doe je dat met een constructief confronterende stijl.
 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met strategisch P&O-onderwerpen en aantoonbare ervaring in een complexe omgeving.
 • Aantoonbare werkervaring bij een gemeente.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.