nl
nl

Interim Senior Projectleider P&C – Oosten van het land

Interim Senior

Projectleider P&C

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Projectleider P&C. De opdracht start begin februari, heeft een looptijd van minimaal 5 maanden en vraagt een fulltime inzet (36 uur per week). Er geldt een optie op verlenging.

Organisatie

Functie

Voor de ondersteuning en advisering van diverse P&C-taken, de lopende doorontwikkeling van de P&C-functie en diverse projecten is er de behoefte aan tijdelijke versterking van de P&C-functie van de gemeente. Het zal daarbij gaan om de projectleiding binnen de verschillende domeinen van de gemeente als ook overkoepelend voor de gehele gemeente.Hierbij valt met name te denken aan:

  • Projectleiding op het onderzoek naar en de organisatie, normering van taken bij diverse organisatieonderdelen in de bedrijfsvoering.
  • Projectleiding op de inrichting, monitoring, rapportage van sturings- en verantwoordingsinformatie van nieuwe inhoudelijke opgaven.
  • Het benchmarken van de dienstverlening/prestaties, formatie en budgetten van gemeentelijke bedrijfsvoeringstaken.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO opleiding richting bedrijfseconomie of bedrijfskunde.
  • Aantoonbare gedegen kennis van BBV en gemeentelijke financiën.
  • Aantoonbaar minimaal twee jaar ervaring met projectleiding van P&C-projecten.  
  • Goede communicatieve vaardigheden.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.