nl
nl

Interim Sr. Adviseur Financiën & Control – Noorden van het land

Interim Sr. Adviseur

Financiën & Control

Een van onze opdrachtgevers, een gemeenschappelijke regeling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Sr. Adviseur Financiën & Control. De opdracht start begin februari, heeft een looptijd van minimala 8 maanden en heeft een optie op langdurige verlenging. De gevraagde inzet is 32 uur per week.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een samenwerkingsverband van drie provincies. Het stimuleert, faciliteert en verbindt ambities gericht op de ontwikkeling van de regio. Men voert diverse subsidieprogramma’s uit, faciliteert samenwerking en behartigt de belangen in Den Haag en Brussel.Ruim 140 medewerkers zetten zich dagelijks in om de regio nóg mooier en sterker te maken. Als proactieve dienstverlener staat men dicht bij de klanten, opdrachtgevers en samenwerkingspartners.Als Senior Adviseur Financiën & Control val je onder het team Financiën & Control dat bestaat uit twee adviseurs en een senior adviseur. Je bent een aanspreekpunt voor de gehele organisatie en vindt het leuk om te sparren met collega’s om financiële vraagstukken tot een goed einde te brengen.

Functie

 • Subsidie- en salarisbetalingen uitvoeren.
 • BTW aangifte verzorgen.
 • Medeverantwoordelijk voor het opstellen van de jaarrekening.
 • Aanspreekpunt voor de accountant ten tijde van de controle.
 • Vraagbaak voor de behandelaren van subsidieaanvragen en -controles inzake financiële vraagstukken.
 • Adviseren en meewerken om verbeteringen door te voeren in de financiële rapportages op de verschillende niveaus in de organisatie.
 • Adviseren en meewerken aan het verder verbeteren van de financiële processen.

Functie-eisen

 • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar in een financiële functie.
 • Aantoonbare werkervaring als financieel adviseur bij een overheidsorganisatie.
 • Aantoonbare werkervaring met het opstellen van jaarrekeningen en aantoonbare werkervaring als aanspreekpunt voor de accountant.
 • Aantoonbare werkervaring met het beheer van onderzoeks- en subsidieprojecten.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.