nl
nl

Interim Sr.

Business Controller

Een van onze opdrachtgevers, een publieke instelling, heeft DutchDare Internationaal gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Business Controller. De opdracht start eind februari en heeft een looptijd van tenminste 4 maanden. De gevraagde inzet bedraagt 36 uur per week en er geldt een optie op verlenging.

Organisatie

In de afdeling Bedrijfsvoering zijn alle ondersteunende diensten en activiteiten samengebracht. De afdeling is opgedeeld in verschillende teams met elk hun eigen aandachtsgebieden. Tussen de teams wordt op vele raakvlakken samengewerkt en is er ook sprake van onderlinge afhankelijkheid in de verschillende werkprocessen. De afdeling Bedrijfsvoering is ondersteunend en kader stellend richting de overige twee afdelingen waar de primaire processen worden uitgevoerd.TeamHet team Regie Advies Bedrijfsvoering team (RAB) is onderdeel van de afdeling Bedrijfsvoering. Team RAB bestaat uit drie sub-teams, te weten Business Control, Verbijzonderde Interne Controle en Informatie Voorziening. In alle drie de teams zitten senior medewerkers die vanuit ieders specialisme zelfstandig opereren en allen rapporteren aan de Concern Controller.

Functie

De Senior Business Controller wordt ingezet ter overbrugging van een vertrekkende naar een nieuwe medewerker.Als Senior Business Controller ben je dé financiële rechterhand van de Concern Controller en verantwoordelijk voor het tot stand komen van diverse (financiële) producten. Daarnaast ben je financieel verantwoordelijk voor een gedeelte van de opdrachtgevers (participanten) van onze opdrachtgever.Dit is een centrale rol, waarbij je financiële en niet financiële bijdragen van verschillende afdelingen samenbrengt tot een product. Deze producten worden gebruikt door het Directie Team, de drie Afdelingen, Dagelijks Bestuur en Algemeen Bestuur voor sturing en besluitvorming. Gezien de uitdagingen zoeken wij een persoon met excellente schriftelijke rapportagevaardigheden, ervaring in uitvoeringsorganisatie of overheid, kennis van BBV is vereist en iemand die de ‘gaten’ ziet en deze dichtloopt.De Concern Controller is eindverantwoordelijk voor de Planning & Control producten zoals Begroting, Bedrijfsplan, Maandrapportage, Prognose, Tariefstelling, etc. Jij regisseert voor de gehele organisatie het tot stand komen van deze producten en zorgt dat het eindproduct richtinggevend en bestuurlijk sensitief is. 

Functie-eisen

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie bij de (de)centrale overheid.
  • Excellente schriftelijke rapportagevaardigheden.
  • Uitgebreide kennis Excel vereist (echt veel praktische ervaring ermee hebben).
  • Kennis van BBV is vereist.
Geef in je CV specifiek aan hoe jij aan bovenstaande functie eisen voldoet.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.