nl
nl

Interim Strategisch Adviseur – Overijssel

Interim

Strategisch Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Strategisch Adviseur. De opdracht start begin juli, heeft een looptijd van tenminste 12 maanden en vraagt een inzet van gemiddeld 36 uur per week. Er is een optie op langdurige verlenging.

 • Nederland - Overijssel
 • Overheidsinstellingen - Gemeenten
 • 36 uur per week
 • Vacature-ID:1077

Organisatie

Functie

Als kartrekker zorg je ervoor dat een aantal financiële taken in eigen beheer van onze organisatie komt. Denk daarbij aan de debiteuren- en crediteurenadministratie, de begroting, balans beheer, administratie en aangifte BTW/ BCF. Samen met een collega geef je daar vervolgens ook deels uitvoering aan.

 • Je bent (tijdelijk) aanspreekpunt voor een aantal zaken die momenteel extern zijn belegd. Denk aan: gemeentelijke belastingen, fiscaliteiten en verzekeringen.
 • Je levert een bijdrage aan de regievoering richting verbonden partijen.
 • Je levert een bijdrage aan de voorbereiding en implementatie van de financiële taken die zee als organisatie in huis moeten houden en de taken die ze opnieuw moeten laten uitvoeren door een externe samenwerkingspartner.
 • Samen met een aantal collega’s lever je een bijdrage aan de P&C cyclus.
Wie ben jij?Jouw expertise ligt op het brede terrein van de gemeente financiën. Je bent een allround strategisch adviseur en regisseur financiën, die zowel kan adviseren, regisseren en organiseren en ook meewerkt aan de verschillende uitvoerende werkzaamheden. In de rol van kartrekker ben je in staat het overzicht te behouden en te prioriteren. Zonder dat je daarvoor een formele managementrol hebt, ben je van nature instaat om mensen aan te sturen.

Functie-eisen

 • De kandidaat heeft ten minste 1 jaar werkervaring in een volledige netwerk- en regiegemeente met een inwonersaantal tussen de 15.000 en 20.000 inwoners.
 • De kandidaat heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding gericht op financiën.
 • De kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met de BBV.
 • De kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met I FInance.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.