nl
nl

Interim Strategisch Financieel Adviseur & Coördinator P&C – Beverwijk

Interim Strategisch Financieel

Adviseur & Coördinator P&C

Een van onze opdrachtgevers, de gemeente Beverwijk, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Strategisch Financieel Adviseur & Coördinator P&C. De gevraagde inzet is 32 uur per week. De opdracht start per 1 juli en heeft een looptijd van minimaal 12 maanden met een optie op verlenging.

 • Nederland - Noord-Holland
 • Overheidsinstellingen - Gemeenten
 • 32 uur per week
 • Vacature-ID:1700

Organisatie

Functie

De rol Een veelzijdige rol met een brede verantwoordelijkheid, waarin je vanuit een frisse blik bijdraagt aan doorontwikkeling en verbetering. Beverwijk zoekt een ervaren financieel adviseur die denkt en doet. Zij zijn op zoek naar een professional die cijfermatig sterk is en het leuk vindt financiële advisering, coördineren en het maken van beleid te combineren.    Wat ga je doen? Als Strategisch Financieel Adviseur coördineer en regisseer je een deel van de P&C producten. Je stelt heldere planningen op en neemt de betrokkenen in de organisatie mee in het proces van totstandkoming. Je zorgt voor overzicht, bewaakt deadlines en zorgt voor kwalitatief goede stukken. Hiernaast houd je het financiële meerjarenbeeld van de gemeente goed in de gaten. Je adviseert het management en het college over strategisch financiële vraagstukken. Door je vergaande inhoudelijke kennis van gemeente financiën en de regels van het Bbv ben de perfecte sparringpartner voor de financieel adviseurs en de coördinator financiële administratie uit het team.  Je stelt mede financieel beleid op. Je schakelt tussen bestuurlijk strategische financiële vraagstukken en steekt je handen uit de mouwen.

Functie-eisen

 • Naast een afgeronde hbo- of wo-opleiding op bedrijfseconomisch gebied heb je meerjarige ervaring met de gemeentelijke financiën als geheel en met het coördineren van het P&C proces binnen een gemeente.
 • Je kunt gemakkelijk en helder communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent analytisch sterk, gericht op vernieuwing en pro-actief.
 • Je bent op een plezierige manier overtuigend, verbindend en gestructureerd.
 • Je komt afspraken na en verwacht dit ook van anderen.
 • Je kunt schakelen tussen verschillende niveaus en beschikt over bestuurlijke sensitiviteit.
 • Je bent bekend met Lias, Key2financiën en het Besluit begroting en verantwoording (Bbv).
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.  

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

 

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.