nl
nl

Interim Strategisch

Financieel Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Strategisch Financieel Adviseur. De opdracht start begin februari, heeft een looptijd van minimaal 5 maanden en vraagt een inzet van 3 dagen per week (24 uur). Er geldt een langdurige optie op verlenging.

Organisatie

In de rol van interim Strategisch Financieel Adviseur ben jij sparringpartner voor de organisatie, het MT en het college. 

Functie

Naast strategisch financieel advies, ben jij ook grotendeels verantwoordelijk voor de coördinatie van de Planning & Control cyclus en de stukken die hierbij horen. Vanuit jouw rol adviseer je over verbeteringen in dit proces en ondersteun je hierin de organisatie.In verband met tijdelijke vervanging is er ook sprake van verantwoordelijkheid voor een deel van de Controller functie. Je onderhoudt het contact met de accountant voor de controle van het jaarwerk en schakelt hierover weer met het College, het MT en de ambtelijke organisatie.Kortom, deze interim opdracht is breed en uitdagend. Naast het bewaken van de financiële kaders, houd jij je bezig met de P&C, verbetering van processen en gedeeltelijke vervanging van de controller. Je bent sparringpartner en adviseert de organisatie op de verschillende niveaus en bewaakt de risico’s.

Functie-eisen

  • 3 jaar ervaring op het gebied van strategisch financieel advies.
  • 3 jaar ervaring met het werken binnen gemeenten en gemeente financiën.
  • Ervaring met het coördineren van het P&C proces binnen een overheidsorganisatie, bij voorkeur een gemeente.
  • Ervaring in control een must.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.