nl
nl

Interim Teamleider

Financiën & Control

Een van onze opdrachtgevers, een 25.000+ gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Teamleider Financiën & Control met veranderopgave. De opdracht start per direct, vraagt een inzet van 36 uur per week en heeft een looptijd van 9 maanden (met optie op verlenging).

Organisatie

Het cluster Financiën en Control bestaat uit 20 vaste medewerkers en 5 inhuurkrachten, variërend van uitvoerende medewerkers financiële administratie tot beleidsmedewerkers planning en control.

Functie

Het gewenste resultaatEen cluster Financiën en Control dat staat als een huis, waarin formatie, bezetting en workload in balans zijn en waarbinnen met behulp van efficiënte processen en op informatiebehoefte ingerichte systemen betrouwbare adviezen, producten en ondersteuning geboden wordt aan medewerkers, management en bestuur en waar ‘klanten’ tevreden zijn over de dienstverlening.Wat ga je doen

 • Als teamleider geef je leiding aan de medewerkers van het cluster Financiën en Control.
 • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, de persoonlijke en professionele ontwikkeling en je zet medewerkers in op de kwaliteiten die zij hebben vanuit hun vakmanschap en professionaliteit.
 • Als projectmanager geef je uitvoering aan het plan van aanpak en zorg je dat het gewenste resultaat bereikt wordt.
 • Je signaleert verbeterkansen in de afstemming en processen tussen de clusters Financiën en Control en HR en bent eindverantwoordelijk voor integraliteit hiertussen, in afstemming met de directeur Bedrijf en Beheer.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde WO-opleiding in een financiële richting of aantoonbaar werk- en denkniveau.
 • Je hebt ruime ervaring in het leidinggeven aan een team van financiële professionals bij een gemeentelijke overheid met de daarbij behorende politiek-bestuurlijke processen en gevoeligheden.
 • Je hebt kennis van de taakvelden zoals die door het cluster Financiën en Control worden uitgevoerd.
 • Je bent enerzijds doel- resultaatgericht en tegelijkertijd een coach en motivator die in staat is medewerkers te ontwikkelen.
 • Je bent in staat te manoeuvreren tussen de doelen vanuit het DT en de (on)mogelijkheden binnen het team.
 • Je bent zichtbaar in de organisatie, toegankelijk, benaderbaar en klantgericht.
 • Je bent communicatief sterk, denkt in mogelijkheden en oplossingen, bent ondernemend en houdt van een flinke uitdaging.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.