nl
nl

Interim Teamleider Financiën en Inkoop – Schiedam

Interim Teamleider

Financiën en Inkoop

Een van onze opdrachtgevers, DCMR, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Teamleider Financiën en Inkoop. Deze opdracht vraagt een inzet van 36 uur per week en heeft een looptijd van minimaal 9 maanden.

  • Nederland - Zuid-Holland
  • Overheidsinstellingen - Gemeenschappelijke regeling
  • 36 uur per week
  • Vacature-ID:1408

Organisatie

Het team Financiën en Inkoop is in 2021 gevormd en nog sterk in ontwikkeling. Als teammanager sta je aan de lat om de doorontwikkeling vorm te geven. De financiële functie is immers de ruggengraat van een organisatie. Het team Financiën en Inkoop staat voor soepele processen van hoge kwaliteit. Een accurate en actuele administratie die periodiek wordt afgesloten legt de basis voor goede project control, relevante managementinformatie en heldere P&C-producten. Met een gedegen inkoopfunctie wordt de organisatie gefaciliteerd in het rechtmatig en efficiënt inkopen en inhuren van externe middelen en mensen.

Functie

Samen met jouw team zet je nieuwe stappen om het team op de kaart te zetten. Collega’s weten jullie om de juiste redenen te vinden. De resultaten die jij samen met jouw team boekt, dragen daaraan bij. Daarvoor stuur je op verbinding binnen het team en tussen het team en de rest van de organisatie. Belangrijk hierbij is de samenwerking met Business Controll dat binnen een ander team is georganiseerd.Als Teammanager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de begeleiding van jouw team. Je coacht jouw team zodanig dat alle medewerkers het beste uit zichzelf halen. Je stelt de jaarlijkse teamdoelstellingen op die gelinkt zijn aan de organisatiedoelstellingen. Je stuurt pro-actief op de dagelijkse doelen en voert ook het goede gesprek met jouw medewerkers. Je bent lid van het afdelingsteam Bedrijfsvoering, dat bestaat uit de teammanagers van de afdeling onder leiding van het directielid Bedrijfsvoering. Voor het directielid ben je sparringpartner voor de aandachtsgebieden binnen jouw team.

Functie-eisen

  • Je beschikt over WO werk- en denkniveau met een gebleken affiniteit voor Accounting en Financial en Project-control en/of een afgeronde HBO/WO opleiding Bedrijfseconomie.
  • Je hebt in de afgelopen 3 jaar in één of meerdere leidinggevende posities gewerkt op het gebied van Finance.
  • Je beschikt over aantoonbare ervaring met betrekking tot teamontwikkeling binnen een financiële functie.
  • Je beschikt over inlevingsvermogen en bedrijfskundig inzicht. Managementvraagstukken worden vanuit een multidisciplinaire benadering en vanuit een visie opgelost.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.