nl
nl

Interim teamleider financiën en juridische zaken – Groningen

Interim teamleider financiën

en juridische zaken

Een van onze opdrachtgevers, een gemeenschappelijke regeling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Teamleider financiën en juridische zaken. De opdracht start medio december en heeft een looptijd van minimaal 6 maanden. Er geldt een optie op verlenging.

  • Nederland - Groningen
  • Overheidsinstellingen - Gemeenschappelijke regeling
  • 40 uur per week
  • Vacature-ID:1244

Organisatie

Functie

Als Teamleider Financiën en juridische zaken geef je leiding aan twee teams met een omvang van in totaal 12 personen. Naast financiën en juridische zaken valt ook de privacy officer en de information security officer onder jouw aansturing. Met jouw financiële achtergrond ben je iemand die meedenkt over complexe vraagstukken, zowel op financieel als juridisch vlak. Inhoudelijk ben je o.a. verantwoordelijk voor de administratie, financiële rapportages en het aansturen van het jaarrekeningproces. Daarnaast ben je een sparringpartner voor alle teamleiders in de organisatie met als doel een efficiënte en effectieve uitvoering van de programma’s en regelingen.Je bent iemand die de kern van vraagstukken overziet en je weet hierin prioriteiten te stellen. Kwaliteit vind je belangrijk en je motiveert collega’s deze kwaliteit na te streven, zonder jezelf in details te verliezen. Je zorgt ervoor dat de interne dienstverlening van de teams meegroeit met de omvang en professionaliteit van de organisatie. Daarnaast stimuleer je collega’s zich verder te ontwikkelen.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van Financiën, Bedrijfskunde of Economie.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 15 jaar als Teamleider Financiën binnen een overheidsinstelling.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar met overheidsfinanciën (BBV).
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.