nl
nl

Interim Teamleider HR – Zwolle

Interim

Teamleider HR

Een van onze opdrachtgevers, provincie Overijssel, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Teamleider HR. Deze opdracht vraagt een inzet van 24-36 uur per week en heeft een looptijd van minimaal 6 maanden.

 • Nederland - Overijssel
 • Overheidsinstellingen - Provincies
 • 36 uur per week
 • Vacature-ID:1332

Organisatie

Functie

Het team is in ontwikkeling. Deels vanwege wisselingen in het team, maar ook omdat we aan het kijken zijn hoe we onze dienstverlening verder kunnen uitbouwen en versterken.Je geeft leiding aan het HR team over de clusters heen en stuurt op inhoudelijke samenhang. Je bent (inhoudelijk) sparringspartner voor het team en adviseert gevraagd en ongevraagd directie, bestuur en management over alle mogelijke HR-vraagstukken.Onderdeel van je opdracht is de onderlinge samenwerking binnen het team verbeteren en de ingezette werkwijze optimaliseren. Daarnaast het naar voren halen waar de energie en veranderkracht zit (werkplezier, collegialiteit, passie, gedrevenheid, intrinsieke motivatie).Onderdelen hierbij zijn:

 • Je hanteert ‘open werkcultuur’ als basis. Daarin heeft HR een voorbeeldrol.
In samenwerking en samenhang mét de verschillende teamleden scherp je:
 • Opgave, verantwoordelijkheid, positie en onderlinge rolverdeling aan.
 • Je verstevigt verbinding en vertrouwen binnen het HR team.
 • De aanzet geven voor het ontwikkelen van een HR visie. Niet te groots en meeslepend. Juist dichtbij en concreet houvast bieden. Hierbij helder maken wat in de komende jaren van belang is qua programma’s en projecten, zodat meer focus ontstaat.
 • Zichtbaarheid van het team vergroten, zodat ook voor de rest van de organisatie scherper wordt waar HR voor staat en op welke manier/waarbij HR de managers en medewerkers ondersteunt.

Functie-eisen

 • De verwachting dat de kandidaat minimaal 3 dagen per week op kantoor is.
 • De kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van HRM of soortgelijk.
 • De kandidaat heeft aantoonbaar minimaal 5 jaar ervaring met leidinggeven aan een HR team in de periode van 2015 – heden.
 • De kandidaat heeft werkervaring met een politiek-bestuurlijke organisatie.
 • De kandidaat heeft ervaring met teamleiding en teamontwikkeling binnen complexe veranderprocessen in de periode van 2015 – heden.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.