nl
nl

Interim Teammanager Financiën – Naaldwijk

Interim

Teammanager Financiën

Een van onze opdrachtgevers, gemeente Westland, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Teammanager Financiën. Deze opdracht vraagt een inzet van 36 uur per week en heeft een looptijd van minimaal 3 maanden met optie, met optie op verlenging en start 1 juli.

 • Nederland - Zuid-Holland
 • Overheidsinstellingen - Gemeenten
 • 36 uur per week
 • Vacature-ID:1686

Organisatie

Bouw mee aan gemeente Westland. Deze gemeente is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt gemeente Westland haar inwoners ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in het Westland om draait!
Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. Het is een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. Er wordt gestuurd op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en een eenheid Bureau gemeentesecretaris.

Functie

Je bent direct aanspreekbaar op de inzet van mensen, middelen en kwaliteit in relatie tot de vastgestelde doelen en beleid. Als teammanager ben je verantwoordelijk voor het leveren van bijdragen aan de visieontwikkeling en financiële strategische vraagstukken van de organisatie. Je levert een bijdrage aan concern brede programma’s en projecten. Je bent in staat vorm en inhoud te geven aan veranderingen en deze te begeleiden. Je bent empathisch en krijgt energie van het uitdagen en faciliteren van de vaklieden binnen het team. Je stimuleert de creativiteit van de medewerkers, het denken in oplossingen, innovaties en alternatieven. Je bent in staat in samenwerking met de vakmensen duidelijke opdrachten te formuleren vanuit een blik op het geheel (‘het gaat niet alleen om de klus’). Daarnaast ben je betrokken, in verbinding en in staat intuïtief aan te sturen op de opdrachten en resultaatafspraken. Daarbij ga je uit van de mogelijkheden en verplichtingen die het eigentijdswerken biedt. Je stimuleert samenwerking en mondigheid van de medewerkers in alle denkbare samenwerkingsvormen. Een besluitvaardige teammanager die beslissingen durft te nemen, de verbinding zoekt en daarmee een gezonde en veilige groepsdynamiek bewerkstelligt. tevens ben je een manager die de bereidheid toont aangesproken te worden op zijn/haar eigen ontwikkeling en de duurzame ontwikkeling van de organisatie. Deze ontwikkelingen zijn altijd gekoppeld aan de vraag van de omgeving. Netwerken (in- en extern) zijn daarmee onlosmakelijk verbonden. De functie biedt beperkte mogelijkheden om vanuit huis te werken. Je verricht jouw werkzaamheden gedurende minimaal 3,5 dagen per week in het gemeentekantoor te Naaldwijk.

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde hbo-bachelor opleiding op het gebied van Financiën of Economie.
 • Uiterlijk beschikbaar per 1 juli voor 36 uur per week voor de gehele duur van de opdracht inclusief eventuele verlengingsoptie(s).
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar als Teammanager / Teamleider binnen een gemeentelijke organisatie.
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als strategisch adviseur op het gebied van Financiën.
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar als Teammanager / Teamleider binnen een gemeentelijke organisatie.
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan in de afgelopen 5 jaar in de samenwerking met bestuur op het gebied van Financiën.
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan in de afgelopen 5 jaar binnen 100.000+ (inwoners) gemeente- op het gebied van Financiën.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.  

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

 

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.