nl
nl

Interim Financieel Adviseur – Zuid-Holland

Introductie Een van onze opdrachtgevers, een Waterschap, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur. De opdracht start zo snel mogelijk en heeft een looptijd van tenminste 6 maanden. De gevraagde inzet is 36 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een publieke organisatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financial Controller. De opdracht start begin juli, heeft een looptijd van minimaal 5 maanden en heeft een optie op verlenging. De gevraagde inzet is gemiddeld 36 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een kleine gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Strategisch Adviseur Organisatie Ontwikkeling. De opdracht start eind mei, heeft een looptijd van minimaal 4 maanden en vraagt een inzet van gemiddeld 32 uur per week. Er geldt een optie op verlenging.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Medewerker Verbijzonderde Interne Controle. De opdracht start begin juni en heeft een looptijd van tenminste 6 maanden. De gevraagde inzet is 32 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een overheidsinstelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim HR Adviseur. De opdracht start begin juni, vraagt een inzet van 40 uur per week en heeft een looptijd van tenminste 6 maanden. Er geldt een optie op verlenging.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een overheidsinstelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van (2) Interim HR-Business Partners. De opdracht start begin juni, vraagt een gemiddelde inzet van 32 uur en heeft een looptijd van tenminste 6 maanden.
Lees verder