nl
nl

Medewerker P2P (W&S) – Randstad

Medewerker

P2P (W&S)

Een van onze opdrachtgevers, actief in de fitness branche, heeft DutchDare International gevraagd de werving & selectie te doen van een Medewerker P2P. Het betreft een vaste baan en vergt een fulltime inzet (40 uur per week).

Organisatie

Functie

Als PTP medewerker bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het beheer van het leveranciersproces en betalingen voor diverse werkmaatschappijen alsmede het beheren en controleren van de grootboekrekeningen die betrekking hebben op crediteuren/banken volgens interne richtlijnen en procedures. Jij bent het aanspreekpunt voor de leveranciers, clubmanagers, regio managers. Taken & verantwoordelijkheden 

 • Het verwerken van de inkomende factuurstroom in een geautomatiseerd systeem.
 • Het boeken van de facturen en doorzetten naar de juiste personen voor autorisatie.
 • Het maken van betalingsvoorstellen en overleggen met de CFO.
 • Het uploaden van de betalingen in het banksysteem.
 • Het afletteren van alle posten (debiteuren/crediteuren) vanaf de bankafschriften.
 • Het factureren van de freelancers (reversed billing).
 • Het onderhouden van de inboxen gerelateerd aan facturen, aanmaningen.
 • Het verwerken van de declaraties.
 • Intercompany afstemmingen.
 • Deelname in projecten ter verbetering van het proces.

Functie-eisen

 • Jij hebt MBO+ werk- en denkniveau, aangevuld met relevante opleidingen.
 • Jij hebt ervaring met geautomatiseerde systemen rond inkoopfacturen (scannen, goedkeurflow).
 • Jij hebt ervaring met financiële (grootboek) administratie.
 • Je bent een harde werker, nieuwsgierig en sociaal en kan goed omgaan met werken met deadlines.
 • Je bent communicatief zeer vaardig, accuraat, zelfstandig en weet snel en effectief te schakelen in een snel veranderende en groeiende omgeving.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.