nl
nl

Medewerker Planning en Control (W&S) – Zuid-Holland

Medewerker Planning

en Control (W&S)

Een van onze opdrachtgevers, gemeente Krimpen aan den IJssel, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Medewerker P&C. Deze opdracht vraagt een inzet van gemiddeld 30 uur per week en heeft een looptijd van tenminste 4 maanden.

  • Nederland - Zuid-Holland
  • Overheidsinstellingen - Gemeenten
  • 26 uur per week
  • Vacature-ID:1217

Organisatie

Als Medewerker Planning & Control ben je onderdeel van de finance afdeling en bied je ondersteuning aan de financieel adviseurs. 

Functie

Je werkt in teamverband mee aan de jaarrekening en aan de begrotingswijzigingen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het boekwerk en de financiële tabellen behorende bij de jaarrekening en de begrotingswijzigingen. Je bewaakt de planningen van de financiële documenten. Je beheert het rekeningschema en verzorgt daarbij de wijzigingen in ons financieel pakket (Unit4 Financials) en ons registratiesysteem voor facturen (Proactis). Daarnaast ondersteun je de financieel adviseurs, denk hierbij aan het opstellen van de maandelijkse budgetanalyse en ondersteuning van vragen.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau.
  • Beschikbaar voor minimaal 3 dagen per week.
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met Excel.
  • Aantoonbare kennis van en werkervaring met gemeentefinanciën.
  • De professional is beschikbaar om minimaal 2 dagen op kantoor aanwezig te zijn.
  • Aantoonbare kennis van applicaties als Unit4Financials (financiële administratie), Cognos (rapportagetool) en Proactis (facturering).
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw –op deze vacature toegespitst- CV met twee relevante referenties. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

Dutch Dare International vindt privacy en cybersecurity erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.