nl
nl

Interim Gemeentesecretaris – Midden van het land

Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Gemeentesecretaris. De opdracht start begin december, heeft een looptijd van minimaal 6 maanden en vraagt een fulltime inzet (36 uur per week). Er geldt een optie op verlenging.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een middelgrote gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Concerncontroller. De opdracht start eind oktober, heeft een looptijd van 3 tot 6 maanden en vraagt een inzet van 24 uur per week. Er geldt een optie op verlenging. De opdracht is ontstaan door het vertrek...
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een middelgrote gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur. De opdracht start medio november, heeft een looptijd van tenminste 3 maande en vraagt een inzet van 36 uur per week. Er geldt een optie op verlenging.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een publieke instelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Medewerker salarisadministratie. De opdracht start begin november, heeft een looptijd van ongeveer 5 maanden en kent een optie op verlenging. De gevraagde inzet is parttime, 20 uur per week.
Lees verder