nl
nl

Interim Medewerkers VIC – Noord-Holland

Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van Interim Medewerkers VIC. De opdracht start medio juli, heeft een looptijd van minimaal 6 maanden en vraagt een totale inzet van tussen de 24 en 48 uur per week. Dat betekent dat wij op zoek zijn naar meerdere interim...
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Business Controller. De opdracht start eind juni, heeft een looptijd van tenminste 5 maanden en vraagt een inzet van gemiddeld 20 uur per week. Er geldt een optie op verlenging.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een uitvoeringsorganisatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Business Controller. De opdracht start begin Juli, heeft een looptijd van tenminste 12 maanden en kent een langdurige optie op verlenging. De gevraagde inzet is 36 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een uitvoeringsorganisatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Medewerker VIC. De opdracht start eind juni, heeft een looptijd van tenminste 7 maanden en vraagt een inzet van gemiddeld 32 uur per week.
Lees verder