nl
nl

Interim AO/IC specialist (Gemeente) – Midden van het land

Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim AO/IC specialist. De opdracht start begin mei, heeft een looptijd van minimaal 3 maanden en vraagt een inzet van 32 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur. De opdracht start begin mei, heeft een looptijd van tenminste 6 maanden en vraagt een inzet van 3 tot 4 dagen per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur. De opdracht start begin mei, heeft een looptijd van tenminste 6 maanden en vraagt een inzet van 36 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een 60.000+ gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Medewerker VIC. De opdracht start op korte termijn, heeft een looptijd van zeker 9 maanden en vraagt een inzet van 36 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een 60.000+ gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Adviseur VIC. De opdracht start op korte termijn, heeft een looptijd van zeker 9 maanden en vraagt een inzet van 36 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een publieke instelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Specialist BI. De opdracht start medio mei 2021 en vraagt een inzet van 36 uur per week. Bij gebleken geschiktheid en na wederzijds akkoord kan deze opdracht overgaan in een dienstverband.
Lees verder